INVESTERER I SMÅ OG MELLOMSTORE BEDRIFTER VIA FIRST NORTH

First North er en alternativ markedsplass hvor du har mulighet til å investere i små og mellomstore bedrifter. First North er sett på som en mini-buss som tiltrekker seg mange små bedrifter, samt start-ups som trenger en investering.

First North FOR MINDRE BUSINESS

First North er en del av Nasdaq, som er verdens børs med de mest børsnoterte selskapene. First North er en markedsplass for omsetning av aksjer i nord og har vært i det danske markedet siden 2005.

The First North markedet er laget for bedrifter som ønsker å benytte seg av kapitalmarkedet, men som ikke er store nok til å bli oppført på en av de viktigste markeder som aksjemarkedet.

Du er derfor ofte mindre selskaper på First North egenkapital komiteer, samt små selskaper som begynner en vekstprosess. Du kan imidlertid også finne noen mellomstore selskaper på aksjemarkedet.

Et eksempel på en mellomstor bedrift som matcher størrelsen på selskapene som finnes på First North er Georg Jensen Damask, som gjør ulike produkter som duker, duker og jule trestammer, gjennom vevet teknikk som kalles Damask, som du kan lese mer om på  www.georgjensen-damask.no.

STOR RISIKO MADE med større inntektspotensiale

Sett fra investors side, er det ofte en større risiko for å investere i selskaper på First North som mange av selskapene er ny og derfor ikke alltid har en solid merkevare enda. Samtidig har selskapene på First North er underlagt lempeligere krav sammenlignet med den tradisjonelle aksjemarkedet.

Men muligheten til å investere tidlig i næringslivet gir en større mulighet for bedre langsiktig inntjening når selskaper har tid å utvikle.

 

Hvordan kan du få suksess til INVESTERE I første nord

Hvis du vurderer å investere i selskaper notert i First North, er det viktig å være oppmerksom på den økte risikoen. Men som nevnt ovenfor er det større sjanse for en god avkastning på investeringen din hvis du velger et lite, ung selskap som har et stort potensial for å vokse.

Selvfølgelig, hvis du vil ha den store inntekten, krever det også en stor investering. Før du investerer mye penger i en av de nyere selskapene på First North, er det derfor en god idé å utforske selskapet i dybden. Hvis du kommer inn i selskapet og hva deres planer er, får du et bedre bilde av selskapet, og dermed bedre å vurdere om det er en sjanse for å få en god inntjening.

Når private investerer i de store selskapene på børsen, er det ikke alltid nødvendig å komme inn i selskapet først. Men hvis du ønsker å investere i First North, vil du være mer vellykket hvis du først undersøke selskapet.

Enten du eier en nettbutikk eller et nettsted som tilbyr en tjeneste, har digital markedsføring virkelig blitt et must å investere i. Dette er veldig forståelig som det er sterkt antas at hvis du ikke gir noe For å visualisere deg selv på nettet, bør man ikke Forvent å være vellykket på nettet. Så enkelt som det. Digital markedsføring kan ta mange former, fra AdWords-annonsering, Facebook og Linkedin reklame etc. til e-post markedsføring, SEO, etc. Felles for alle er imidlertid at en investering i som bare kan betales dersom det gjøres på riktig måte.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *