Når forretningseventyret starter med en investering

Når forretningseventyret starter med en investering

Det er mange måter å stable en ny virksomhet på benene, men for de fleste krever det hardt arbeid, årelang oppsparing og tidkrevende planlegging. Andre har kickstartet et selvstendig virksomhetseventyr, med en vellykket investering. I denne artikkelen ser vi nærmere på hvordan en ny virksomhet kan få ben å gå på.

Bitcoin millionærene

Selv om kryptovalutaen Bitcoin er forbundet med rykter om svindel, og lyssky handler, så er det ikke til å stikke under en stol, at det i Bitcoins farvann seiler flere suksessfulle investorer. Faktisk finnes det flere eksempler på virksomheter, som er startet som en direkte konsekvens, av en suksessfull investering i Bitcoin.

I Danmark ble Bitcoin millionæren Niklas Nikolajsen landskjent i 2017, da han tjente styrtende summer på sine investeringer i Bitcoin. Etterfølgende startet han selskapet Bitcoin Suisse, som i dag er en vellykket milliardvirksomhet, med flere titalls ansatte. Virksomheten arbeider i dag med å hjelpe andre, med investeringer i kryptovaluta, samt veksling og oppbevaring av digitale mynter. Nikolajsen har også investert deler av formuen sin i eiendom.

Et annet eksempel på en virksomhet som ble startet som en følge av Bitcoin investeringer, er Bitcoin Norge. Det er Stavanger mannen Ole Andre Torjussen som står bak dette selskapet. Gjennom selskapet sitt eier han også den norske kryptovalutabørsen Bitcoins Norway, hvor man kan kjøpe og selge for eksempel, Bitcoins.

Hvis du drømmer om å bli Bitcoin millionær, så kan du prøve å investere i Bitcoin via en krypto-robot, som Bitcoin Bank. En krypto-robot vil investere på dine vegne, og har større mulighet for å kjøpe Bitcoin til en lav pris, og selge Bitcoin til en høy pris.

Drøm vs. Virkelighet

For de fleste av oss, forblir drømmen om Bitcoin millionene, kun en drøm. Når det er sagt, så triller det selvfølgelig ingen penger inn, hvis ikke man prøver. Det viktige med en investering i Bitcoin er, som ved alle andre investeringer, at du ikke investerer mer enn du har råd til å tape. Det er også en god ide at du løpende tar deler av fortjenesten ut, sånn at du sikrer en avkastning. Det som du tar ut, kan du med fordel investere inn i din oppstartede virksomhet.

Mens du avventer millionene fra krypto- robotens investeringer, så kan det være en ide at du arbeider målrettet mot dine virksomhetsdrømmer. Hvis drømmen er, at du skal starte opp din helt egen virksomhet, så er det fornuftig at du kombinerer investeringer, med hardt og målrettet arbeid. Du skal selvfølgelig ha en investerings strategi, for at du skal øke muligheten til å kaste ekstra finansiering inn i den nye virksomheten, men du skal selvfølgelig også ha en strategi for hvordan du skal stable en helt ny virksomhet på benene.

Gode råd til å starte en bedrift

Hvis du skal ha størst mulig sjanse for å lykkes med en ny oppstartet bedrift, så er det viktig at du legger en god plan. Når du har lagt en god plan A, så skal du også legge en plan B. Med en plan B, så behøver du ikke kaste håndkledet i ringen, hvis den opprinnelige planen mislykkes. Du går simpelthen bare i gang med plan B. Du skal også smøre deg med tålmodighet. Det er helt normalt at det tar opptil flere år, før bedriften din går med overskudd.

Du skal også huske på;

  • Du skal lage en forretningside, lage en markedsanalyse samt vite alt om konkurrentene
  • Ikke bruk hele budsjettet på lokaler i startfasen. Kan det fungere med hjemmekontor?
  • Sørg for å ha gode støttespillere
  • Bruk nettverket ditt
  • Sørg for at finansieringen er i orden, også til uforutsette utgifter.

Det er også viktig at du er realistisk i forhold til inntjeningen i starten. Mange nye iverksettere arbeider så godt som uten lønn, i startfasen. Det kan jo være her, en god investering spiller inn. Hvis du kan generere noe overskudd, gjennom en investering, så kan dette være en kjærkommen inntekt, mens du kjemper for å få virksomhet stablet på benene.

Du er ikke den eneste som drømmer om å starte en ny bedrift, du skal derfor være parat til å kjempe for dine ideer. Du er heller ikke den eneste som drømmer om å bli den neste Bitcoin millionæren, du skal derfor investere med realistiske ambisjoner.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *