Norge har de mest fornøyde internasjonale studentene

Norge har de mest fornøyde internasjonale studentene

En nylig utført undersøkelse utpeker Norge til å ha de mest fornøyde internasjonale studentene.

Utenlandske studenter som velger å ta sitt studie i Norge er de mest fornøyde for skoleåret 2015-2016 i henhold til en undersøkelse utført av The StudyPortals. Grunnen til dette er et høyt akademisk nivå, et godt utvalg av tilgjengelige emner og behjelpelige og faglig flinke forelesere. De internasjonale studentene i Irland og Polen var de neste på listen.

Norske universiteter har også et sosialt miljø som mange studenter setter pris på som gjør at opplevelsen for en internasjonal student blir meget positiv og det gir et godt grunnlag for fornøyde internasjonale studenter.

Internasjonale studier

Internasjonale studier er populært blant studenter. Dette er en glimrende måte å få oppleve andre kulturer og andre samfunn på, samtidig som du ofte kan oppleve å få en ny vinkling på emner som tilbys. Mange studier tilbyr dette som en del av sine programmer i form av utvekslingsstudier. Dette er ofte den enkleste måten for studenter å studere i utlandet. Noen velger å tilbringe et semester i utlandet, men mange velger også et helt år. Även om du är student eller inte och du får runt Norge inte missa att köpa själv treningsmatte. Det er ikke bare det faglige som er viktig for mange av disse studentene. Mange drar fordi de ønsker å bli kjent med kulturen i landet de besøker. For å få fornøyde internasjonale studenter er det både det sosiale og det faglige som må være til stede. Med et godt sosialt grunnlag, får man motivasjon til å perfeksjonere det faglige og benytte seg av tilbud som finnes for å få bedre oversikt over emnene.

Norske og skandinaviske skoler er mest populære hos internasjonale studenter

Når Norge kåres til å ha de mest fornøyde internasjonale studenter, så vil også studiene i Norge bli enda mer populære blant internasjonale studenter. Allerede ønsker mange å komme til norske og skandinaviske skoler fordi det både er spennende steder for mange å besøke, men også på grunn av den akademiske kvaliteten på skolene.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *