Reiser og ferie i 2017  

Reiser og ferie i 2017   

 

Det ser ut som at det blir flere som vil reise på ferie utenlands det kommende året. Det viser ferske tall fra Virke Reises befolkningsundersøkelse. Dette kommer som en overraskelse, da feriebudsjettet ser ut til å forbli så å si uforandret. Det ligger an til å bli et spennende år, både for utenlandsreisende, men også ferieturer i Norge. Det mener direktør Line Endresen Normann.

Det er bestilt langt flere reiser så langt i år, enn på samme tid i fjor. Det kan se ut til at man planlegger lengre tid i forveien, og det viser at det ikke er noe i veien med reiselysten til folk flest. Feriebudsjettet ser ut til å bli på noe i underkant av 42000 kroner per husstand. Selv med de usikre økonomiske tidene, kan det se ut til at det har stabilisert seg en del og at folk har fått tilbake troen på egen økonomi og fremtiden.

 

Mange velger fortsatt Norge

 

Det ser ikke ut til at det kommer noe nedgang i ferieglade nordmenn i Norge. Veksten har vært formidabel de tre siste årene, men det vil ikke avta med det første. Det forventes en omsetningsvekst på over 10 prosent fra forrige år, og det var i seg selv et veldig bra år. Finansene ser ut til å ha rettet seg opp, og mange har tro på at sommeren skal bli god i Norge slik som den har vært. Og det er spesielt aktivitetsferier som folk er interesserte i. Turer i skog og mark, musikk og kultur opplevelser, fotturer, sykkelferie, dykking og mange andre aktiviteter som folk vil bli bedre kjent med og som passer for hele familien.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *