Siste president-debatt endte med opphetede diskusjoner

Siste president-debatt endte med opphetede diskusjoner

Den siste president-debatten før valget i USA utspilte seg ikke spesielt positivt for Republikanernes president-kandidat Donald Trump. Helt siden starten av valget har Donald Trump kommet med kontroversielle utsagn, men klarte likevel å ivareta et jevnt løp inntil han nylig ble konfrontert med kvinnediskriminerende uttalelser i et videoklipp. Med dette klippet tok mange avstand fra kandidaten, og selv om det lenge så ut som han skulle klare å likevel ivareta nok støtte til å utfordre Hillary Clinton, så ser det nå ut til at han må innse at valget ikke går i hans retning.

 

Donald Trump med kontroversielle utspill

 

Donald Trump kunne ikke komme gjennom siste debatt uten å komme med flere kontroversielle utspill. Det viktigste av disse var en uttalelse om han ikke vil komme til å godta resultatet fra avstemningen, som han nå innser at han sannsynligvis kommer til å tape. Dette motsier standpunktet til hans nærmeste støttespillere i valget. Det ble sterk uenighet mellom Trump og Clinton på flere temaer, blant annet rundt abort, våpen-rettigheter, immigrasjon og internasjonale relasjoner. Han benytter også sjansen for å legge inn noen nedlatende personlige uttalelser mot Clinton for å få ordet.

 

Demokratenes Hillary Clinton kaller Trump for Putins nikkedukke

 

Hillary Clinton svarte med å blant annet kalle Trump for Putins nikkedukke. Denne debatten var det nok Hillary Clinton som kom best ut av, og det kan se ut som hun stikker av med seieren ved valget i november. I så fall vil Hillary Clinton igjen flytte inn på det hvite hus som hun tidligere har hatt som hjem sammen med President Bill Clinton. Oppgaven vil dermed ikke være fremmed for Hillary Clinton, og det vil absolutt ikke være overraskende om det er hun som er på vei mot det hvite hus etter denne debatten.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *