Oslo Design Fair 2017

Oslo Design Fair 2017

Oslo Design Fair er et viktig samlingspunktet for interiør- og designhandel. Her møtes kunder, butikkeiere og leverandører to ganger i året.

Oslo Design Fair 2017 arrangeres på Norges varemesse i Lillestrøm to ganger i året, og dette er stedet hvor kunder og leverandører møtes. Leverandørene benytter muligheten til vise frem sitt nye vareutvalg, og kundene kan velge fritt mellom alle de spennende produktene som er tilgjengelige. I Norge er dette et av de viktigste treffstedene mellom kunder og leverandører, og muligheten for leverandørene og møte mange kunder samtidig, som for dem er enormt tidsbesparende i forhold til personlige besøk hos alle sine kunder.

Hvis du tar turen til messen, så gir dette muligheter for deg uansett hva du driver med. Enten du ønsker å finne nye produkter å selge i din butikk eller nettbutikk, eller om du leter etter produkter for å levere et interiør design-prosjekt til en kunde, så kan du her finne både inspirasjon og praktiske løsninger, enten for å løse nye problemstillinger, eller eventuelt bare for å finne en ny leverandør på en eksisterende løsning. Bedre Nætter er et eksempel på en typisk leverandør som ville ha nytte av kontakt med sine kunder ved hjelp av messa, og man kan ellers finne produkter på messa for å komplementere deres produkter. Man kan også finne stort utvalg av gardiner, lameller, rullegardiner, og liknende, som gir ideer for lyssetting i alle rom.

 Stedet for leverandører å finne kunder

For mange leverandører av interiør og design, så er Oslo Design Fair 2017 et viktig sted for å møte sine norske kunder. Både nye og eksisterende kunder har nytte av å ta turen innom messa for å kjøpe inn produktene de skal selge eller benytte i prosjekter det neste halvåret. Den neste Oslo Design Fair 2017 finner sted i høst og er blant annet muligheten for leverandørene til å presentere årets julekolleksjon. For mange deltagere kan det føles tidlig å begynne å fokusere på julevarer i august, men for å få de varene som selger best, så er det nødvendig å tenke på dette på messen. Mange av kundene bestiller varene de trenger for kommende sesong på denne messen, og det inkluderer blant annet varene som skal styre omsetningen i julemånedene, november og desember.

Her kan du finne inspirasjon og utvalg av spennende produkter

På Oslo Design Fair 2017 får du tilgang til alle leverandører som ønsker kunder innen interiør og design, og dette er derfor en glimrende løsning for å få inspirasjon. Steder du kan finne inspirasjon på nett, kan for eksempel være Bedre Nætter eller på rullgardiner. På Bedre Nætter finner du inspirasjon når du skal innrede soverommet, og Uniggardin har for eksempel inspirasjon innen rullegardiner.

Høstmessen med juletema

På høst-utgaven av Oslo Design Fair 2017 er det juletemaet som har hovedfokus. Her kan man finne juleprodukter innen rullegardiner, og også produkter som passer med Bedre Nætter sine produkter. Om man ikke har bestemt hva som skal presenteres i jula i år, så er det mulig å finne løsninger som passer til alles interesse. Her finner man tradisjonelle juleprodukter, og man finner også mer moteriktige juleprodukter, som ofte benyttes i designer-hjem. Alt av julepynt og kunstige juletre er også produkter du kan finne på Oslo Design Fair 2017. Har du enda ikke bestemt deg om du skal ta turen dit i år, så kan det være verdt å vurdere det hvis du ønsker å holde deg informert om de siste trender og se hvilke nye produkter som finnes på markedet. De fleste innen bransjen benytter seg av begge de halvårlige messene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *