Hvilke profileringsartikler passer best for din bedrift?

Hvilke profileringsartikler passer best for din bedrift?

Profileringsartikler kan være helt supre for bedriften. Ved å gi artikler med bedriftens logo på til ansatte eller kunder, så spres logoen rundt til en større potensiell kundegruppe. Med det så er det enklere for bedriften å få mer oppmerksomhet, samt at det er en super gave til både ansatte og lojale kunder.

 

Det er ikke sikkert at det er like enkelt å bestemme seg for hvilke artikler man skal gå for. Axon profil er en nettbutikk der du kan bestille profileringsartikler og her er utvalget enormt. Vi har derfor plukket ut noen produkter vi tenker kan passe til forskjellige personer og til forskjellige situasjoner.

 

Produkter dere kan ha på jobben

Det kan være helt supert å ha noen produkter dere kan bruke på jobben. Det gjør at det blir en slags fellesskapsfølelse på jobben, samtidig som det virker profesjonelt. Glass med trykk for alle, kaffekopper og penner er blant annet produkter som er supre å ha på kontoret. Dette er produkter som brukes mye og kanskje føles det litt ekstra stas ut dersom produktene man bruker daglig har bedriftens logo på.

 

Produkter til kundene

Igjen så er penner et supert produkt. Kulepenner trengs alltid og de deles gjerne med dem som trenger det. Dermed er dette en super måte å markedsføre seg selv på, samtidig som det er et produkt som er nyttig for kunden. Nøkkelringer og handlenett er også gaver som kan komme godt med. Hos Axon kan du finne kvalitetsprodukter som du kan plassere din egen logo på slik at det blir en litt mer personlig gave til de mest lojale kundene, eller som dere kan dele ut på når dere står på en stand på et event. Det finnes også mange andre supre produkter dere kan velge mellom.

 

Produkter til de ansatte

Handlenett og glasser noe som er helt supert å gi til egne ansatte ettersom dette er produkter som brukes mye i hverdagen. Om dere ønsker å gi noe litt mer spesielt så kan de for eksempel få en termos, drikkeflaske eller hva med en korketrekker? Det finnes som sagt mange gode produkter å velge mellom hos Axon, så her er det bare å velge det som passer best. En god t-skjort, genser eller jakke er også et produkt det passer godt å gi til en ansatt, ettersom dette er produkter man bruker og fordi det skaper en fellesskapsfølelse.

 

Image link: https://unsplash.com/photos/4wI35Z4y070

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *