Hvilken bank hjelper Snapchat med børsnoteringen?

Hvilken bank hjelper Snapchat med børsnoteringen?

Flere banker er interessert i å være med når Snap Inc ønsker å bli børsnotert. Dette kan bli et faktum allerede i mars 2017.

Snap Inc har hatt stor suksess med Snapchat. Fra Snapchat ble lansert har dette blitt et produkt som har fått et raskt voksende antall brukere. Dette gjør Snapchat til en gullgruve for reklameinntekter, og det er derfor mange som ønsker at selskapet skal børsnoteres. Det planlegges en børsnotering som kan bli så tidlig som mars 2017. I denne sammenheng vil Snap Inc få hjelp fra flere banker for å bestemme verdien på selskapet for den initielle kursnoteringen. Verdien av Snap Inc anslås i dag til å være 25 milliarder dollar. Selskapet anslo reklameinntekter for 2016 til 367 millioner dollar, men de kan ende opp med å komme helt opp i en milliard dollar i reklameinntekter. Bruken av Snapchat har det siste året økt med 350%, noe som gjør at selskapet har økt vesentlig i verdi det siste året.

Enorm vekst i popularitet

Snapchat sin populariteet har økt dramatisk siden de lanserte tjenesten. Tjenesten brukes ikke bare av barn og unge, men personer mellom 25 og 50 år benytter også applikasjonen som en chat-tjeneste. De har med andre ord klart å nå en ganske stor aldersgruppe, og dette øker reklamepotensialet enormt. Snapchat har også vært raske på markedet med ny funksjonalitet som gjør at brukerne fortsetter å bruke produktet og også rekrutterer nye brukere hele tiden. Mange banker er interessert i å være med når dette selskapet skal børsnoteres.

Flere banker hjelper med børsnoteringen

Banker som ønsker å være med å bestemme den initielle kursnoteringen når selskapet lanserer sin børsnotering, er blant annet Morgan Stanley og Goldman Sachs. Men i tillegg vil flere banker være involvert i børsnoteringen. Blant disse finner vi Allen & Co, Barclays, Credit Suisse, Deutsche Bank og JPMorgan Chase. Det hviler mange forventninger på børsnoteringen som følges av finanseksperter over hele verden.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *