Bygningsbransjen i Storbritannia opplevde et fall i august

Bygningsbransjen i Storbritannia opplevde et fall i august

Bygningsbransjen i Storbritannia opplevde i august et fall på 1,5 prosent, og flere analytikere mener dette er et tegn på at denne bransjen er på vei inn i en ny økonomisk tilbakegang.

August var ikke den beste måneden for bygningsbransjen i Storbritannia. Man opplevde et fall på hele 1,5%, og mange analytikere ser på dette som et tegn på at bransjen igjen er på vei inn i en økonomisk tilbakegang. Man opplevde også et mindre fall i juli, noe som gir et enda bedre grunnlag for antagelsen om en økonomisk tilbakegang. Selv om dette er en bransje som er utsatt for svingninger etter endringer i den generelle økonomien, så er dette en bekymringsfaktor for flere i bransjen.

 

Fall i bygningsbransjen både i juli og august

Man opplevde fall både i juli og august i bygningsbransjen i Storbritannia, og mange analyserer dette til å være et tegn på en økonomisk tilbakegang for bransjen. Når det er nedgangstider, er det ofte bygningsbransjen som får hardest medfart da det investeres mindre i eiendom i nedgangstider. Nedgangen i juli var bekymringsfull, men når nedgangen i august ble enda større, får dette alarmene i gang hos analytikere.

 

Analytikere mener dette er tegn på en tilbakegang i bransjen

Flere analytikere mener denne tilbakegangen er tegn på varige utfordringer i bransjen. Bygningsbransjen i Storbritannia og alle arbeiderne knyttet til denne industrien er bekymret for sine arbeidsplasser om nedgangen skulle fortsette. Dette er en hardt prøvet bransje som består av mange arbeidere som er helt avhengig av inntekten for å kunne betale for hus og hjem for sine familier. Både arbeidere og analytikere følger spent med på utviklingen i månedene som kommer, og håper på at trenden vil snu. Mye tyder på at trenden vil fortsette, og mange legger skylden på Brexit for denne utviklingen. Bygningsbransjen har vært gjennom tøffe tider som forhåpentligvis snart vil snu slik at arbeiderne kan føle seg sikrere på sine arbeidsplasser. Usikkerhet og korttidskontrakter kjennetegner bransjen i dag.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *