Netflix mislykkes med lansering i Kina

Netflix mislykkes med lansering i Kina

Netflix hadde som mål å lansere Netflix i alle land i Asia i 2016, men innrømmer at de sliter med Kina.

Netflix hadde som mål å lansere sine streaming-tjenester til alle land i Kina i 2016, men man innrømmer nå at Netflix mislykkes i Kina. Flere større aktører har måtte innse at deres tjenester er begrenset i Kina, da det er vanskelig for internasjonale selskaper å tilby sine nettjenester der da markedet dekkes av så mange reglementer at det er problematisk å lansere tjenestene. Du kan starte Netflix-abonnement med hjelp fra fair-laan.no.

 Vanskelig marked for streaming i Kina

Markedet for streaming-tjenester har vist seg såpass vanskelig at Netflix mislykkes i Kina. Man har møtt så mye reglement og sensur at man ser det som umulig for en internasjonal tjeneste å tilby innhold i Kina. Ikke bare Netflix har måtte tilby sine tjenester med begrensninger i Kina, det har man også opplevd å måtte gjøre med Google og Facebook, for eksempel.

I stedet vil nå Netflix velge å selge sine tjenester ved å lisensiere lokale selskaper til å selge tjenestene. Med denne typen løsning forventer de en begrenset inntjening for tjenestene, men det ser likevel ut til å være den eneste løsningen.

 Ønsker å tilby tjenesten i alle land i Asia

Netflix har som ambisjon å tilby sine streaming-tjenester til alle land i verden, og dermed var Asia målet for 2016. Men de måtte gi tapt i et samfunn som er utsatt for strenge reglement for internett-tjenester, i tillegg til sterk sensur. Lisensiering av Netflix sine tjenester ser ut til å være den eneste reelle muligheten på nåværende tidspunkt. I flere tiår har vestlige selskaper forsøkt å komme inn på det kinesiske markedet med sine tjenester uten at de skal bli utsatt for sterk sensur, men de har måttet innse at det er blitt vanskelig. Forsøk på å tilby internett-tjenester i Kina kan være en frustrerende aktivitet for selskapene som ønsker å oppnå det.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *